Ücretsiz SEO Araçları

SEO analizi yapmak hoşunuza gidiyorsa, bu yazımızı okuyun. Öncelikle arama motoru güncellemeleri yaptıktan sonra internet sitenizle alakalı çalışmalarda detaylı analizler yapmalısınız. Site içindeki SEO çalışmalarını tamamlamadan önce herhangi bir çalışma yapmamanızı tavsiye ederiz. Eskiden backlink ya da link kasma gibi yöntemler vardı. Artık bunlar bayağı geride kalmıştır. Günümüzde bu tarz yöntemleri kullanan kişi ve kurumlar Google tarafından cezalandırılıyor. Şimdi gelelim, konumuza. Ücretsiz SEO araçları aşağıda sizlere sunulmuştur;

Open Site Explorer

2011 yılında Yahoo tarafından kurulmuş olan site analiz aracı kapandıktan sonra popüler olan Open site Explorer oldukça fazla kullanılıyor. İnternet sitenizle alakalı linklerin analizi, domain otoriteler, sayfa yapıları ve rakiplerinizle karşılaştırma gibi birçok bilgi sunmaktadır.

Majestic SEO Explorer

Bu siteye ücretsiz üye olabilir ve üye olduktan sonra birtakım kısıtlamaları olsa bile önemli ve kullanımı son derece rahat olan verilere ulaşabiliyorsunuz. Dünyanın en bilindik SEO analiz araçlarından biridir. Dünyada en çok tercih edilen SEO araçlarındandır. Ücretli ve ücretsiz paketleri bulunmakta.

Ahrefs Site SEO Explorer

Merkezi Rusya’da olan bu araç bütünleşik SEO araçlarından biridir. İnternet sitenizle alakalı olarak iç ya da dış ne varsa görmenizi sağlıyor. Ücretsiz üyelikle birlikte kısıtlı imkânlar sunsa da yararlı veriler elde etmenizi sağlıyor.

Google PageSpeed

Pinghdoom tarzında sayfaların açılış hızı sorgulama anlamında birçok bilgi sunuyor.

Sizlere bu yazımızda Ücretsiz SEO araçları hakkında bilgiler verdik. Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız www.medyaweb.net/blog adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca web tasarım hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçiniz.






0 0 oylama
Derecelendir
Yorumlara Abone Ol
Bildir

0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments