Taşova Web Tasarım

Medyaweb Taşova Web Tasarım olarak bugüne kadar yüzlerce ticari ve kişisel hazır web sitesini faaliyete geçirdik. Son yıllarda teknolojinin daha da gelişmesi ile yazılım gücü de paralel olarak büyümektedir. Medya web olarak Taşova Web Tasarımı hizmetlerinde yazılım gücümüzü kullanarak son derece modern ve tüm cihazlarda uyumlu siteler yapıyoruz.

Taşova Web Tasarımı hizmetlerimizde tüm sektörlere göre farklı, rekabetçi, kullanımı kolay ve göze hoş gelen web site tasarımları sunuyoruz.

Bir paket halinde sunduğumuz içinde domain, hosting, tasarım ve arama motoru optimizasyonu ile web siteniz hemen yayına alıyoruz. Dileyen müşterilerimiz aldıkları hazır web siteleri üzerinde kendilerine özel değişiklikler talep edebilirler.

Taşova Web Tasarım Hizmetleri Ücreti Ne Kadardır?

Web sitemizin hazır site tasarımları sayfasında  web site tasarım fiyatlarımız demoların üzerinde sunulmuştur. Fiyatlarımız ortalama 149 TL ile 200 TL Arasındadır. Paket dışındaki talepleriniz için lütfen bizden teklif isteyiniz.

WEB SİTEM KAÇ GÜNDE BİTER?

Taşova Web Tasarım hizmetlerimizde sitenizin teslimi sadece 30 dakika içinde tamamlanmaktadır.

WEB SİTEM ARAMA MOTORLARINDA YAYINLANACAK MI?

Web site paketlerimizin içerinde temel seo (arama motoru optimizasyonu) hizmetleri ile web siteniz hedeflediğiniz kelimelerde arama motorları tarafından ön sıralarda çıkacaktır. Sektörünüzün özelliği ve kelimenin rekabet oranına göre raporlama yapılmaktadır.

WEB SİTEMİN İÇİNDE NELER OLACAK?

Taşova Web Tasarım hizmetlerimiz de web sitenizin teslimatında kurumsal bir sitede olan muhtemel her şey olacaktır. Hakkımızda sayfası, iletişim sayfası, iletişim formu, referans galerisi, fotoğraf galerisi, anket, haber bölümü, ürün kategorileri vb.. gibi bölümler olduğu gibi bunun dışında firmanızın ve sektörünüzün özelliğine göre eklemeler yapılmaktadır.

WEB SİTE YAPIM AŞAMASI NASIL İŞLEMEKTEDİR?

Öncelikle aşağıdaki butona tıklayarak beğendiğiniz web sitesini Havale/EFT yada Online Kredi Kartı ile satın alın. Daha sonra sadece 30 dakika bekleyin. Sitenizin tüm giriş bilgileri sistemde kayıtlı olan mailinize ve müşteri panelinize gönderilmiştir. Hepsi Bu kadar 🙂

Taşova Web Tasarımı , Taşova Web Tasarım Ofisi , Taşova Web Tasarım Ajansı , Taşova Web Site Tasarımı , Taşova Web Tasarımcı , Taşova Web Tasarım Firması , Taşova Web Tasarım Firmaları

Uygun Tasarımı Seç BAŞLA






0 0 oylama
Derecelendir
Yorumlara Abone Ol
Bildir

0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments