Özel Web Tasarım

Özel web tasarım, hazır web tasarımla gereksinimlerin karşılanamadığı bazı durumlarda tercih edilen web tasarım çalışmalarıdır. Bu tasarımı kimler hangi projelerde tercih etmeli? Özel web tasarım nedir? Hakkında merak edilen sorular hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Özel Web Tasarım Nedir?

Özel web tasarım, şirket ve kurumların ihtiyaçlarına göre değişen ve sıfırdan tasarlanan internet siteleridir. Sayfaların içerisinde oluşturulmuş olan formlar, resimler, animasyonlar ve diğer modülleri yönetim paneli üzerinden güncellenebilir hale getirebilmek için yazılım tasarlamak gereklidir. Yönetim paneliyle tasarım arasındaki köprünün oluşması durumundan hemen sonra site yayına hazır hale getirilmelidir. Özel tasarımları bir elbiseye benzetebilirsiniz; istenen kalitede kumaş alındıktan sonra istenen ölçülerde kesilip, hayal edilen elbise dikilir.

Elbisenin ihtiyacı olan şey ise onu üzerine geçirerek bedenlerin olmasıdır. Bu durum CMS yani içerik yönetim sistemi olarak adlandırılır. Statik web tasarımın dinamik hale getirilebilmesi için içerik yönetim sistemine ihtiyaç duyulur. Bu paneller wordpress sistemleri gibi hazır kodlanan panellerde olabilir. Özel tasarım çalışmaları wordpress gibi hazır panellere ya da özel tasarımlara giydirilebilmektedir. Bu yüzden sizlere özel tasarımdan bahseden birine yönetim panel hakkında bilgi vermesini söyleyiniz.

Özel Web Tasarımın Avantajları Nelerdir?

  • Firmaların yapılarına özgü düzenlenmektedir.
  • Şirketlerin yapmak istediği en önemli unsur rakiplerinden farklı görünmektedir. Bu yüzden özel web tasarım tercih edilir.
  • Profesyoneller tarafından oluşturulunca performans daha yüksek seviyelere çıkarılabilir.

Özel Web Tasarımın SEO Üzerindeki Etkisi Nedir?

Profesyonel bir ekipçe oluşturulan özel web tasarım web siteleri oldukça etkilidir. Tasarım ve yazılım sadece bir ekip tarafından geliştirildiğinden dolayı hedeflenen optimizasyon çalışmaları kolayca gerçekleştirilebilmektedir.

Google gibi bazı popüler arama motorları internet sitelerinin tasarımlarındansa optimizasyon ve içerik değerlendirmelerine önem vermektedir. Özel tasarım çalışmalarının başarılı olabilmesi için kullanımının kolay ve hedef yönelik ve SEO çalışmalarına uyumlu tasarlanmalıdır. Aksi durumda özel tasarım olduğundan Google tarafından oluşturulan sıralamalarda yükselme kaydedemez.

Özel web tasarımda en önemli olan konulardan biri fiyattır. Bu fiyat projelerin büyüklüğüne ve firmaların isteklerine göre değişmektedir. Bu yüzden her firmanın belirleyeceği fiyat projede çalışan kişi sayısı, ne kadar zamanda tamamlanacağı özel tasarımı belirleyen en önemli faktörlerdir.

Sizlere bu yazımızda özel web tasarım hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Daha fazla bilgi almak için www.medyaweb.net/blog adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Medya Web, web tasarım hizmetlerinden yararlanmak için irtibat numaralarımızdan bizi arayabilirsiniz.






0 0 oylama
Derecelendir
Yorumlara Abone Ol
Bildir

0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments




Çoklu Dil Özelliği
Hazır Haber Sitesi Scripti – Laci

Hazır Haber Sitesi Scripti – Laci

1993₺ 1049 ₺

     Hazır Haber Sitesi Scripti – Laci Ürün Detayı İnceleÜrün Detay
Çoklu Dil Özelliği
Pergole ve Tente Web Sitesi Paketi

Pergole ve Tente Web Sitesi Paketi

1613₺ 849 ₺

     Pergole ve Tente Web Sitesi Paketi Ürün Detayı İnceleÜrün Detay
Çoklu Dil Özelliği
Hazır Kurumsal Web Sitesi Lido

Hazır Kurumsal Web Sitesi Lido

1613₺ 849 ₺

     Hazır Kurumsal Web Sitesi Lido Ürün Detayı İnceleÜrün Detay
Çoklu Dil Özelliği
Hazır Şirket / Ajans Sitesi Func

Hazır Şirket / Ajans Sitesi Func

1613₺ 849 ₺

     Hazır Şirket / Ajans Sitesi Func Ürün Detayı İnceleÜrün Detay
Çoklu Dil Özelliği
Tesisat ve Klima Servisi Firma Sitesi

Tesisat ve Klima Servisi Firma Sitesi

1613₺ 849 ₺

     Tesisat ve Klima Servisi Firma Sitesi Ürün Detayı İnceleÜrün Detay
Çoklu Dil Özelliği
İnşaat / Yapı Web Paketi Yako

İnşaat / Yapı Web Paketi Yako

1803₺ 949 ₺

     İnşaat / Yapı Web Paketi Yako Ürün Detayı İnceleÜrün Detay
Çoklu Dil Özelliği
Hazır Sigorta Şirketi Web Sitesi

Hazır Sigorta Şirketi Web Sitesi

1803₺ 949 ₺

     Hazır Sigorta Şirketi Web Sitesi Ürün Detayı İnceleÜrün Detay