Hazır Elektrikçi Web Sitesi


Internet dünyasında birçok firma özellikle salgın sürecinde internet üzerinden faaliyetlerine devam etmektedir. Sektörünüzde verdiğiniz hizmetleri internet üzerinden açtığınız web siteniz sayesinde daha büyük kitlelere ulaştırıp, müşteri portföyünüzü genişletebilirsiniz. Sizlere açtığımız hazır elektrikçi web  sitesi sayesinde hizmetlerinizin kalitesini hizmet verdiğiniz bütün bölgelere yayabilirsiniz. Elektrikçilik montaj, servis ve diğer hizmetleriniz haricinde web sitenizde sattığınız malzemelerin e-ticaret satış faaliyetlerini gerçekleştirebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli hizmetlerinizi müşterilerinize sunmanızı sağlayan firmamız tasarım anlamında sizlere müthiş bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır. Ayrıca internet sitenizin SEO kriterlerine uygun tasarlanmasına oldukça dikkat ediyoruz. Kurumsal anlamda hizmetlerinizi müşteri kitlenize yansıtacak yaratıcı fikirler ile tasarlanmış web siteniz sizleri internet dünyasında oldukça etkili biçimde temsil edecektir.

Hazır Elektrikçi Web Sitesi Nasıl Yapılır?

Siz değerli müşterilerimiz için tasarlamış olduğumuz hazır elektrikçi web sitesi tasarımını yapmadan önce sizlerle yaptığımız toplantı neticesinde uzantı ismine yani domain adına karar veriyoruz. Domain ismi seçtikten sonra hosting sunucusuna sitenizi ekleyip sektörünüze hitap eden bir tema seçimi yaparak çalışmalarımıza başlıyoruz. Ayrıca sitenizin tasarımında hizmetlerinizi en profesyonel şekilde göstermek için renk seçimi hizmetlerinizi yansıtacak tarzda seçilerek sitenize uygulanır. Internet sitenizin tasarımı yapılmadan önce sizlerden sektörünüz ve firmanız alakalı bilgiler alınır. Ayrıca bu doğrultu da içerikler görsel ve metinler ile desteklenerek siteye entegre edilir. Süreci sizlerin istediği formatta yürüten firmamız sizlere en kullanışlı internet sitesini tasarlar.

Hazır Elektrikçi Web Sitesi İçeriği Nasıl Olmalıdır?

Firmamızın sizler için tasarlamış olduğu hazır elektrikçi web sitesi içeriğinde menü bölümü çok kalabalık tutulmadan, hakkımızda, iletişim, hizmetlerimiz, ana sayfa, blog  gibi kategorilerden oluşturulur. Ayrıca internet sitesi içeriğinde müşteri yorumları, hizmet detaylarınız ve sattığınız ürünlere yer verilir.

Internet sitenizin içerisinde verdiğiniz bazı hizmetler şu şekilde olabilir;

  • Elektrik-elektronik tesisatı
  • Korniş takımı ve montajı
  • Elektrik malzeme satışı
  • Avize montajı ve satışı
  • Işıklandırma ve dekorasyon hizmeti
  • Organizasyon ışıklandırma hizmeti
  • Sigorta ve şartel kutusu tamiri
  • Elektrikli ve elektronik eşya tamiri

Hizmetlerinizin detaylı bir biçimde müşterilerinize sunulmasını sağlıyor ve sizlere uzmanlarımız tarafından önceden tasarlanmış sitenizi tema seçimine  karar verdikten sonra hemen istediğiniz günde taahhüt vererek teslim ediyoruz. Hizmetlerimizden kapsamlı bir biçimde haberdar olmak için internet sitemizi inceleyebilir ve hizmetlerimizden yararlanmak için irtibat numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.






0 0 oylama
Derecelendir
Yorumlara Abone Ol
Bildir

0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments