Hazır Servis / Tamirci Web Sitesi

Hazır servis / tamirci web sitesi ve daha birçok iş koluna uygun internet sitesi, teknoloji çağının zorunluluğu haline geldi. Bu zorunluluğun sebebi ise neredeyse her iş kolunun kendine dair bir reklam amacı gütmesi, firmayı duyurma çabası ve pazarlama hizmetleri ile ilgili. Düşünün, her ne iş yaparsanız yapın, kişisel bir blog sahibi olsanız dahi reklama ve prestije ihtiyacınız vardır. Prestiji gösteren ilk gösterge ise web sitesidir. Örneğin, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren birçok servis ve tamir atölyesi, bu prestije ihtiyaç duyabilir. Peki, profesyonel olmadığınız bu alanda iyi ve uygun fiyatlı bir hizmet almak ister miydiniz?

Hazır Servis / Tamirci Web Sitesi nasıl açılır?

Medyaweb, sizlere hazır servis ve tamirci web sitesi için özel olarak dizayn edilmiş, birbirinden farklı tasarımlara sahip birçok hazır web sitesi satıyor ve bu sitelerin teknik altyapılarını düzenliyor.

Firmamız, iş kolunuza uygun olarak hazırlanan tasarımlar içerisinde sunduğunuz servis, verdiğiniz hizmet ve daha pek çok detaya öncesinden yer vermekle birlikte, bu açıklama ve özelliklerin değiştirilmesi için de olanak sağlayan scriptler sunuyor. Hemen bir servis ve tamirci web sitesi açmak için yapmanız gereken şey ise sizi asla uğraştırmayacak, kullanışlı, pratik bir hazır site almak.

Medyaweb.net adresinde yer alan demolardan herhangi birini beğendiyseniz, satın al butonuna basmanız sizi ilgili alana yönlendirecektir. İster kendinize ait bir alan adınız olsun, isterseniz de alan adını henüz belirlememiş olun, satın alma ekranı sizi bununla ilgili ekrana yönlendirecek ve bir alan adı belirtmenizi isteyecektir. Bu işlemin ardından iki seçeneğiniz mevcut;

  • Yeni bir alan adı kaydetmek istiyorum.
  • Mevcut bir alan adı sahibiyim.

Bu iki seçenekten birini seçerek yolunuza devam edebilirsiniz. Sıfırdan bir site kuracağınızı var sayalım ve 1. seçenekten devam edelim. Örneğin, hazirservistamirciwebsitesi.com adresini seçtiniz ve ilerle dediniz. Bu aşamada sistem sizden bu alan adını kaç yıl süre ile tescil etmek istediğinizi soracak ve seçiminizi yapabileceksiniz. Ek olarak;

  • WhatsApp destek modülü
  • SSL Sertifikası
  • Google Adwords Reklam
  • Site renk değiştirme
  • SEO optimizasyonu

Hizmetlerini de alabilirsiniz. Tüm bu işlemler sonrasında, artık sizin de bir web siteniz olacak.

Hazır Servis / Tamirci Web Sitesi nasıl olur?

Hazır servis ve oto tamirci web siteleri, iş kolunuza uygun dizayn edilen ve işinizi en iyi şekilde özetleyen, anlatan tarzda olmalıdır. Vermiş olduğunuz hizmetleri, firmanızın misyonunu, iletişim seçeneklerini, yedek parça satış bölümünü, sistemde yer alan blog yazılarınızı ve dahasını yayınlayabileceğiniz, pratik ve anlaşılması kolay bir site olmalıdır. Bu sayede kendi yazılarınızı, firmanızın sunduğu hizmetleri ve çok daha fazlasını sisteme taşıyabilirsiniz.

Hazır Servis / Tamirci Web Sitesi açmak

Hazır servis ya da tamirci web sitesi açmak için bilgisayardan anlamanıza, yazılım dili bilmenize ya da bunları öğrenmek zorunda kalmanıza gerek yok. Hazır, uygun ve kullanışlı bir site alarak sitenize çok kısa bir süre içerisinde kavuşabilir, hatta birkaç saatten daha az bir sürede yayına alabilirsiniz. Bu sayede çevrede servis ve tamirci arayan bireyler sizi daha kolay keşfeder ve hemen bulunabilirsiniz.

Hazır Servis / Tamirci Web Sitesi fiyatları

Eğer sürdürdüğünüz ya da sürdürmeyi planladığınız bir servis ve tamir işi varsa, bu işe bir web sitesi ile başlayabilirsiniz. Hazır servis ve tamirci hizmeti veren firmanız için hazır site almak oldukça uygun fiyatlara mal oluyor. Bugünün koşullarında dahi oldukça maliyetsiz sayılabilecek olan bu işlem için 149 TL’ den başlayan fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

Uygun Tasarımı Seç BAŞLA






0 0 oylama
Derecelendir
Yorumlara Abone Ol
Bildir

0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments