E-Ticaret Açılış Sayfası Hakkında

E-ticaret sitelerine sosyal medya, reklam e-mail ve arama motoru pazarlaması sonucunda gelen trafiği en iyi şekilde yönlendirebilmek, firmanızın kârlılığı için oldukça önemlidir. Landing Page yani E-ticaret açılış sayfası ihtiyacınızı karşılayacak bir üründür. E-ticaret açılış sayfası herhangi bir kullanıcının bazı eylemleri gerçekleştirebilmesi için yönlendirilmiş olduğu ve bütünüyle bu hedefe yönelik tasarlanmış sayfaları tanımlamaktadır. Açılış sayfalarının sayesinde reklam ya da arama sonuçlarında internet sitenizin bağlantısına tıklayan potansiyel müşterileriniz internet sitenize erişim sağladığında direkt olarak bir eyleme yönlendirilmektedir. Bu yöntem aynı kanallar üzerinden ziyaretçilerin ana sayfanıza gelmeleri konusunda oldukça etkilidir. Bu durum e-ticaret sitenize gelen trafiğin etkili bir biçimde kullanılmasını sağlamaktadır.

Açılış Sayfası Çeşitleri Nelerdir?

Birkaç türde açılış sayfası bulunmaktadır. Bunların en çok kullanılanı ise;

  • Tıklama hedefine sahip olanlar; Trafiği satın alma butonuna yönlendiren e-ticaret açılış sayfalarından biridir. Kullanıcıları direkt olarak satın almaya yönlendirir.
  • Form doldurma hedefi bulunanlar; Kullanıcıların sayfadaki formu doldurmaya yönlendiren karşılama sayfalarıdır. Üyelik veya sitenin sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanmayı ve kullanıcıları sayfada bulunan forma yönlendirir.

Sizlere Bu yazımızda e-ticaret açılış sayfası hakkında bilgiler verdik. Daha fazla bilgi almak için www.medyaweb.net/blog adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Medya Web olarak sizlere profesyonel ve hazır temalı site paketleriyle web tasarım hizmetlerimizi profesyonel bir biçimde sunmaktayız. Hizmetlerimizden yararlanmak için müşteri temsilcilerimizle irtibata geçebilir ya da internet sitemiz üzerinden kendinize en uygun paketleri direkt olarak satın alabilirsiniz.

 






0 0 oylama
Derecelendir
Yorumlara Abone Ol
Bildir

0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments